#readyforrace

Ez egy WOW hétvége volt!

Már csak pár hétvége választ el minket az 53. Kékszalag Nagydíjtól, így a csapatunk is teljes dedikálással készül a „Balaton Ünnepére”.

A hétvégen fantasztikus két napot tudhattunk magunk mögött. Szombaton erős, kifújt északi szél fogadott minket napsütéssel és Bíró Eszterrel a fedélzeten. Eszti a Women On Water, WOW Pillanatok fotójátékán nyert egy vitorlázást a csapattal és nem is kívánhatott volna szuperebb időt. WOW célja, hogy népszerűsítse a vitorlázást a hölgyek körében, amit a mi csapatunk is nagyon fontosnak tart és támogat! A szombati edzés alatt kvázi egy Fehérszalag távot vitorláztunk be, Balatonfüred-Kenese-Siófok-Tihany-Balatonfüred pályán. Kiváló időnk volt a csapatmozgás fejlesztésére és a trimmerek és a kormányos munkájának összehangolására. Ezúton is köszönjük Eszternek, hogy csatlakozott, gratulálunk még egyszer és reméljük a vízen találkozunk!

Vasárnapra maradt a jó idő és a szélcsend előrejelzés ellenére egész szuper déli, dél-nyugati szelünk alakult ki. Erre a napra a manőverek és a vitorlacserék gyakorlását tűztük ki célul. Célba is vettük Balatonföldvárt és a tihanyi csövön való áthaladással egybekövetve gyakoroltuk a manővereket. Sok halzolás és fordulást követően oda és vissza is átkeltünk a csövön, ami mind mentálisan, mind fizikailag elfárasztotta a csapatot. Többünknek a pulzusa már a 170-180 bpm tartományban mozgott!

A hétvégéről készült képeket és videókat, honlapunkon és Facebookon megtaláljátok. Hétvégén ismét vízen a csapat, addig is vigyázzatok egymásra és jó szelet!

Fotók: Kerekes Zsombor
Szöveg: Horváth Miklós

Teljes galéria megtekinthető ezen a linken!